S-a dat start distracției pe patinoarul de la Iulius Mall Suceava

Aducem mai aproape de tine distracțiile de iarnă! Patinoarul de la Iulius Mall Suceava este locul potrivit unde poți să îți petreci timpul liber alături de prieteni, dar și de copii, și să vă bucurați împreună de momente de neuitat. Sănătatea ta este pe primul loc, de aceea totul se va desfășura respectând regulile de siguranță.

 Pregătește-ți cele mai bune mișcări și vino să testezi gheața de pe patinoarul din parcarea Iulius Mall Suceava! Da, ai citit bine! „Arena înghețată” s-a deschis și te așteaptă de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 – 21.00. Urmărește pagina de Facebook Iulius Mall Suceava pentru noutăți legate de program sau pentru update-uri despre atmosfera de pe gheață!

Piruete, sărituri și acrobații. Poți face de toate acum pentru că patinoarul are o capacitate de 600 de persoane, însă, pentru a menține distanțarea fizică, „în ring” va intra un număr limitat de persoane. Vei pluti alături de prieteni, o oră și jumătate, timp în care vei demonstra ce patinator extraordinar ești. Tariful pentru o sesiune este de 15 lei și ai posibilitatea de a închiria patine și chiar pinguini pentru sprijin. În plus, la fiecare bilet achiziționat primești un voucher la Starbucks, care îți permite ca la o ciocolată caldă comandată să primești încă una cadou.

Muzica ritmată, acrobațiile și veselia sunt doar câteva dintre ingredientele care își fac loc printre cei veniți la patinoar. Înainte de a intra pe gheață se efectuează un triaj observațional și se verifică temperatura (non-contact). După ce termini sesiunea de patinaj, treci pe la magazinele tale favorite din Iulius Mall Suceava și alege cadourile perfecte pentru cei dragi!

Vino la Iulius Mall Suceava și arată-ne cât de bine știi să patinezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.