O nouă oprire a apei potabile la Fălticeni, miercuri, 4 august

Lucrările derulate în cadrul proiectului de reabilitare a reţelelor de apă continuă în urbea de pe Șomz iar ACET Fălticeni a anunțat că întrerupe apa potabilă pentru abonaţi din zona de sud a municipiului. Conform notificării nr. 97 din 3 august, miercuri, 4 august 2021, se va întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiul Fălticeni, între orele 07:00 – 17:00, în vederea în vederea golirii conductei de distribuție OL Dn 300 mm de pe str. 2 Grăniceri pentru cuplarea imobilelor la rețeaua nouă de pe str. Revoluției, prin programul „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Fălticeni”.

Potrivit dispeceratului ACET Fălticeni, vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: 2 Grăniceri, Cotești, Broșteni, Petru Rareș, Pictor Șoldănescu, Țărăncuței, Dogarilor, Revoluției (parțial), Aleea George Grămadă, Filaturii. Vor rămâne fără apă la robinete și locatarii de la blocurile situate în asociațiile de proprietari: A. P. Nr. 7 – Blocurile de pe Str. Revoluției, bl. 2, 4, 6; A. P. Nr. 8 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri; A. P. Nr. 9 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri; A. P. Nr. 11 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri; A. P. Nr. 12 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri; A. P. Nr. 13 – Blocurile de pe Str. Revoluței și 2 Grăniceri; A. P. Nr. 17 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri; A. P. Nr. 18 – Blocurile de pe Str. 2 Grăniceri.

ACET regretă disconfortul creat abonaţilor din zonele afectate şi dă asigurări că echipele care efectuează lucrările depun eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a furnizării apei. Se recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.